Yasmin Unit

Name:

Yasmin Unit

Design process

 

In designing this unit, an attempt was made to see the sense of Iranian architecture in the space using turquoise color. Spaces in the walls were considered for use as shelves and also to eliminate the skew of the walls.

 

At the request of the employer to separate the living room and reception area, we make this request by designing partitions that move in a rail. Also, in order to maintain the privacy of the halls, we placed the shoe rack in front of the main entrance, which leads from one side to the reception area and from the other side to the private living room, kitchen and bedroom.

In the client’s dream, due to the space of the dressing table, we considered it as a built-in and next to the cupboards.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram