ویلا میگون

نام پروژه:

ویلا میگون

روند طراحی

در طراحی ویلا میگون با توجه به خواسته کارفرما حجم به سه طبقه تقسیم شده است.

قرارگیری حجم ها با توجه به رعایت حریم درختان و توجه به توپوگرافی کوه های اطراف زمین و همچنین با توجه به خواسته ی کارفرما ایجاد دید و منظر در ضلع شرقی و غربی طراحی شده است. شکست های موجود در نمای ساختمان تزئینی نبوده و با توجه به اتفاقات پلان طراحی صورت گرفته است. در طراحی نما بخاطر وجود همسایگی در ضلع شمالی و جنوبی در این اضلاع بازشوهای کمتری قرار داده شده است.

همچنین با توجه به شرایط اقلیمی از متریال وودپلاست و سیمان در نما استفاده شده است. در طراحی پلان طبقات سه فضا در نظر گرفته شده است : فضای تفریحی ،عمومی ، خصوصی

فضای تفریحی در طبقه همکف برای دسترسی راحت به باغ ، فضای عمومی در طبقه اول برای دسترسی سریع و راحت مهمان ها و فضای خصوصی در طبقه دوم برای دسترسی راحت به روف گاردن و تراس ها در نظر گرفته شده است.

در طراحی روف گاردن تناسبات رعایت شده ، فضاهایی برای نشیمن، باربیکیو، نهارخوری و فضای سبز درنظر گرفته شده است. در طراحی لنداسکیپ در نظر داشته ایم که باغ حالت طبیعی و بکر بودن خود را حفظ کند و برای اینکه به حریم درختان احترام بیشتری بگذاریم فقط مسیر حرکتی را طراحی کرده ایم.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram