New Village Bihar

نام پروژه:

روند طراحی

این پروژه براساس رقابت های معماری در کشور هند طراحی شده است.

در شهرک فضاهایی مانند پارکینگ، درمانگاه، سوپرمارکت، فضای بازی کودکان و محلی برای فروش محصولات کشاورزی در اختیار اهالی قرار دادیم.

برق و سایر مصارف شهرک توسط پنل های خورشیدی در پشت بام هر خانه تامین می شود و نیازی به هزینه هایی مانند سیم کشی یا نصب نیروگاه برای این مکان نیست.

طراحی خانه ها

در طراحی خانه ها ماژول هایی با ابعاد 2.25 در 3.60 در نظر گرفتیم که می توان آنها را در کنار هم قرار داد و به اشکال مختلف ایجاد کرد.

حداقل متراژ این خانه ها 24.30 و حداکثر 33 متر مربع است که در زمینی به مساحت حدود 70 متر مربع قرار داده ایم.

دنه این ماژول ها از ساندویچ پانل آلومینیومی (مقاوم در برابر نور، خوردگی، انعکاس نور خورشید و …) و قسمت هایی از ماژول های این شهرک از پلی کربنات ساخته شده است که نور را به محیط منتقل می کند و جذابیت خاصی دارد.

در بدنه ماژول ها لوله هایی وجود دارد که از سلول های فتوولتائیک در پشت بام برای تولید گرمایش و آب گرم مورد نیاز استفاده می کنند.

فضای داخلی خانه شامل دو اتاق خواب، فضای کار، آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی می باشد

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram